Divoká přestřelka skončila remízou

TJ Sušice : HK Katovice 7:7 (3:0,2:2,2:5)

 

 Domácí v polovině utkání vedli již 5:0. Soupeři z Katovic se nic nedařilo, naopak sušičtí v klidu kontrolovali hru a navršovali svůj náskok. Katovickým se ovšem do konce druhé třetiny podařilo vstřelit dvě branky, obě v přesilovkách a do třetí třetiny se nastupovalo za stavu 5:2.

 

Hosté povzbuzeni dvěma úspěchy do třetí třetiny nastoupili s velkým nasazením . Domácí tento tlak eliminovali pouze čtyři minuty. Poté hráči Katovic během dvou minut vstřelili tři branky a bylo vyrovnáno. Od této chvíle začal boj na život a na smrt. Domácí si vzali zpět vedení brankou Holého, ale soupeř dvěma rychlými góly (druhý gól padl z trestného střílení) skóre otočili ve svůj prospěch. Poslední trefou v zápase domácí Šašek vystřelil pro Sušici alespoň bod.

 

Utkání se hrálo v rychlém tempu, do poslední vteřiny oba týmy bojovali ze všech sil.

Nakonec byli s bodem pravděpodobně spokojeni oba soupeři. 

 

Branky (Asistence) : 9´Lejsek, 12´Broža, 17´Korál (Myslík, Šašek), 29´Holý (Korál), 31´Rendl (Šašek), 49´Holý, 59´Šašek.

Sestava : Skolek – Rendl, Blažek, Myslík, Lejsek – Ryšavý,Vávrů, Broža, Holý, Korál, Šašek, Rychtařík, Fedor, Košvanec, Vachoušek, Vospěl.

Vyloučení: 11:13

 

 

TJ Start Luby : TJ Sušice 2:3 (2:1,0:1,0:1)

 

 Hráči Startu Luby vytěžili z minima maximum, ze tří šancí dvě proměnili a v jedenácté minutě vedli už 2:0. Sušičtí si tentokrát body již nechat sebrat nechtěli a zlepšenou hrou v obraně už soupeře skórovat nenechali. Naopak do konce první třetiny snížili Košvancem.

 

Vyrovnání zařídil v 34. minutě Rendl a vítězný gól vstřelil v 46. minutě opět Košvanec.

 

Branky (Asistence): 14´Košvanec (Ryšavý), 34´Rendl (Kutil), 46´Košvanec (Vávrů).

Sestava: Šlais – Rendl, Skuhra, Blažek, Broža – Ryšavý, Vávrů, Košvanec, Holý, Korál, Šašek, Rychtařík, Vospěl, Kutil.

Vyloučení: 6:5