Zasloužená první domácí prohra

TJ Sušice : Sokol Cehnice 3:5 (1:0,2:2,0:3)

 

Na zimním stadionu v Sušici se hráči TJ Sušice rozloučili v tomto roce s domácími fanoušky první prohrou v sezóně.

   Již od prvního vhazování bylo jasné, že chtějí hráči Sokola Cehnice odčinit porážku, starou tři dny, z domácího zápasu ve Strakonicích. Výborným napadáním si vypracovali šance, které ale končily v lapačce domácího brankáře Potužáka. Ve třetí minutě první třetiny se přesto po přihrávce Lejska trefil do sítě soupeře Šašek a tím poslal domácí do jednobrankového vedení, které trvalo celou první třetinu.

 

   Začátek druhé třetiny se odehrával převážně ve středním pásmu, kde výborně bránící hosté mařili přechody domácích a trpělivě čekali na svoji šanci k protiútoku. To přineslo ovoce v 24. minutě, kdy překonali domácího gólmana Potužáka poprvé v zápase. Boj o střední pásmo byl hlavním prvkem celého zápasu. V tomto duchu se hrálo celé utkání. Na branku domácích reagoval vždy soupeř vyrovnáním.

 

   Bohužel ve třetí třetině špatně hrající tým TJ Sušice inkasoval tři branky a tím si sám ukončil šňůru domácí neporazitelnosti.  „ Po výhře před třemi dny nad tímto soupeřem na ledě ve Strakonicích si naši hráči mysleli, že se Cehničtí dnes porazí sami. Výkon který hráči v tomto utkání předvedli odpovídá úrovni podnikové ligy, což na Okresní přebor bohužel nestačí. Musíme zapracovat na týmové soudržnosti a zvýšit nasazení a ochotu pro výhru udělat maximum.“ okomentoval trenér domácích Korál.

 

 

Branky (Asistence): 3´Šašek (Lejsek), 31´Fedor (Petera), 38´Petera.

Vyloučení: 5:5

Rozhodčí: Štěrba, Čámský, Svoboda.