nehody

Několikrát se přetočil přes střechu

HORAŽĎOVICKO – Vozidlo se po smyku několikrát přetočilo přes střechu

V pátek 8. listopadu 2013 jel 23 letý muž z Horažďovic s vozidlem zn. Ford Mondeo ve směru od Sušice na Horažďovice. Ve 23.40 hodin za obcí Bojanovice projel mírnou pravotočivou zatáčku, dostal s vozidlem smyk a vjel vpravo mimo komunikaci. Vozidlo se po nárazu do plastového odrazníku převrátilo několikrát přes střechu a skončilo na louce. Při dopravní nehodě řidič utrpěl těžké zranění a byl transportován leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni. Policie dopravní nehodu dále šetří.
 
 
Alkohol za volantem

V sobotu 9. listopadu 2013 v Sušici v devět hodin policisté z dopravního inspektorátu kontrolovali řidiče 54 letého muže z obce na Lounsku, který řídil vozidlo zn. Chrysler. Dechová zkouška s výsledkem měření 0,45 promile alkoholu.
Další řidič byl kontrolován v ulici Nádražní v 10.30 hodin a alkoholtester naměřil 0,27 a 0,29 promile alkoholu.Dlší působení řidiče se odehrávalo bez řidičského průkazu, který mu policisté zadrželi.
 
 
Nezvané návštěvy v rekreačních chatách na Klatovsku

V blízkosti Klatov v zahrádkářské kolonii U Červeného mlýna vnikl neznámý pachatel v noci ze 7. na 8. listopadu na oplocený pozemek a z kůlny odcizil 40 metrů kabele. Pachatel si na zahradě rozdělal i oheň. Poškození vyčíslili škodu na 4 100 Kč.
 
Do rekreační chaty vnikl v obci Točník neznámý pachatel v uplynulých dvou měsících. Pachatel uvnitř odcizil ponorné čerpadlo, 25 metrů kabele na cívce, zahradní hadici, vařič, láhve s alkoholem, sladkosti a různé nářadí. Poškozenému majiteli vznikla škoda 6 000 Kč.
 
-red, p cr-