cck

Kam s nimi? Ještě budou užitečné…

Znáte to  – jarní nebo podzimní úklid, módní diktát, odrůstající děti nebo podivně se zmenšující (zvětšující) velikosti …  mluvíme o oblečení, které každý z nás čas od času vyřazuje ze svých skříní. Je vám líto vyhodit některé kousky protože jste je měli rádi, jsou jako nové, ale u vás už prostě nemají místo?

 

Uvažujete o tom, že je někomu věnujete ale nevíte kam a tak prostě skončí v popelnici s běžným odpadem? Budete mít brzy novou příležitost. Český červený kříž, který zprostředkovává zásadní humanitární pomoc u nás, nabízí řešení. Nepotřebné oblečení můžete vhodit do zvláštních kontejnerů. Z nich bude vytříděno a předáno na spráná místa.

 

Kde budou kontejnery k dispozici? Rada města projednala a schválila na svém posledním zasedání žádost ČČK o umístění několika sběrných nádob právě v Sušici. Stát budou v ulicích Kaštanová, Dr. E. Beneše a mezi paneláky v ul. Pravdova a Sirkařská vedle  stávajících nádob na odpady.

 

Kontejnery budou označeny logem Českého červeného kříže, takže si je nespletete. Veškeré práce a náklady spojené s vývozem a úklidem kolem nich si organizace  vezme na starost na vlastní náklady.

-red-