vins

8. a 9. mistrovský zápas

8.mistrovský zápas 26.10.2019 ZS Vimperk

 

 

HC Vimperk – HC Rokycany 3:2 ( 1:1 , 0:1 , 2:0 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Novotný, Žampachová, Velek, Vinš, Vincík, Švík, Krejsa, Machovec, Karvan, Sedláček.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: První vítězství v nové sezoně se nerodilo vůbec lehce. Začátek zápasu nám nevyšel a brzy jsme prohrávali z brejku. Celkově si myslím, že zápas nám moc nesedl. Bylo to bez nasazení a bruslení až od poloviny zápasu jsme začali hrát aspoň trochu, co jsme chtěli. Vítězství to bylo upracované a vyloženě vydřené. V pondělí nás čeká v dohrávce soupeř ze Soběslavi.

 

9. mistrovský zápas 28.10. 2019 ZS Vimperk

HC Vimperk – Spartak Soběslav 5 : 4 ( 0:0 , 4:1 , 1:3 )

sestava: Kryštof, Jeřábek, Drabeš, Bělová, Novotný, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Krejsa, Machovec, Sedláček, Vincík, Karvan.

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V dnešní dohrávce jsme přivítali již tradičně silný celek ze Soběslavi. Soupeř ukázal již tradičně svojí sílu v útoku , kde je hodně silný. My jsme dokázali celý zápas dobře bruslit a i když soupeř byl hodně nebezpečný, tak jsme byli v druhé třetině lepší a vytáhli náskok na 4:1. Ale jak už jsme u nás zvyklí, tak náskok držet neumíme a dnes se to opět ukázalo. Závěr byl napínavý, hosté sáhli k power – play, ale výsledek jsme uhájili. Jsem rád za takové zápasy jako dnes, protože ty nás posouvají dále, zápasy, kdy se musí tahat celých 60 minut. Velká pochvala za dnešek borci!!!! Příští týden nás čeká derby ve Strakonicích. 

 

{jcomments off}