Druhé místo pro ML žáky HC Vimperk

Turnaj o jarní pohár 2019 ZS Vimperk 9.3.2019

232-DSC 0417

 

účastníci: HC Vimperk, HC Milevsko 2010, HC Slavia Praha, HC Poděbrady

 

Výsledky:

HC Vimperk – HC Milevsko 2010 1:1 , 1:1 , 2:0

HC Vimperk – HC Slavia Praha 1:3 , 4:2 , 1:0

HC Vimperk – HC Poděbrady 3:1 , 3:1 , 0:1

 

Celkové pořadí:

1. Slavia Praha 11 b 23:15

2. HC Vimperk 10 b 16:10

3. HC Milevsko 2010 8b 16:13

4. HC Poděbrady 1b 7:24

 

226-DSC 0404

 

sestava domácích: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Novotný, Huřík, Žampachová, Švík, Vinš, Vondrášek, Velek, Dvořák, Machovec, Sedláček, Vincík, Krejsa, Karvan, Eigner.

 

nejlepší brankář turnaje: Jeřábek František

nejlepší hráč týmu HC Vimperk: Velek Tomáš

 

Sponzoři turnaje: Rohde – Schwarz, město Vimperk, město Prachatice, hokej Procházka Písek, Lesy ČR, pekařství Hanžl, Elektro u Helmichů, Cobys Prachatice.

 

herní systém turnaje: 2 x 20 minut čistého času a na závěr 3 nájezdy z každé strany. Každá část samostatně bodována. Za výhru ve hře 2 b za výhru v nájezdech 1 b.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: Další ročník domácího turnaje s názvem Jarní pohár máme za sebou. Na turnaj jsme opět pozvali týmy, s kterými v sezóně nehrajeme a takový mužstva jako Milevsko a Slavia Praha byly zárukou kvalitních zápasů. Náš tým, který jede už delší dobu na vítězné vlně se na turnaj moc těšil a já vycítil z dětí sílu porvat se o místa nejvyšší. Domácí borci odvedli za celý turnaj vynikající práci. Celý den předváděli úžasný hokej a trápili jsme pro mě favority turnaje jako Milevsko a Slavia. Proti Milevsku jsme odehráli pro mě velmi dobrý zápas a snažili se soupeři vyrovnat v bruslení a síle, což nebylo jednoduché, ale odehráli jsme dvě výborné třetiny a byli štastnější v nájezdech.

008-DSC 0015

Druhý zápas nás čekala Slavia Praha, mužstvo s hlavního města s velkou základnou. První třetina nám moc nevyšla, ale ve druhé jsme soupeře přehráli a vítězství potvrdili v nájezdech. Porazit Slávii se nám moc často nepoštěstí, pořád říkám srovnávat naší a pražskou základnu nemá ani cenu, ale tým ukázal velkou sílu.

 

V posledním zápase nás čekali Poděbrady, kteří hráli nepříjemný silový hokej a ve svém středu měly šikovné děti a určitě nebyly na turnaji jen do počtu. Soupeře jsme po boji udolali v obou třetinách, ale bohužel na nájezdy prohráli a tenhle bodík nám nakonec scházel v celkovém pořadí být první na turnaji. Já za sebe musím smeknout před celým týmem za výkony , které předvedl po celý turnaj skončit o bod druhý za týmem jako je Slávia Praha není vůbec ostuda. Pokračovali jsme ve výborných výkonech z mistrovských zápasů a dokázali jsme, že jsme skupinu LMŽ skupiny D nevyhráli náhodou. Bylo úžasné pozorovat děti, jak si den užívají a při nájezdech se drží kolem ramen jak v Naganu. Moc všem díky borci, je to největší odměna za ty hodiny dřiny a víme, že to, co děláme má smysl!!!!!! Děkuji i všem, co se na turnaji podíleli, všem rodičům za výjimečnou atmosféru, z které šel chvílema mráz po zádech. Jasně šestý hráč po celý turnaj !!!! Děkuji sponzorům za věcné dary, které udělaly dětem velkou radost. Díky rozhodčím za dobře odpískaný turnaj. Dle ohlasů se turnaj vyvedl opět na výbornou, za což jsme moc rádi a kluci s Markét dali druhým místem třešničku na dort.

 

129-DSC 0243

 

 

Ted nás čekají dva mistrovské zápasy a to zápasy poslední . V pátek přivítáme doma od 18:00 h Pilsen Wolves a v sobotu zakončíme soutěž v Táboře. Po těchto zápasech už budeme vše směřovat na závěrečný turnaj sezony, který odehrajeme v Litoměřicích. 

 

 {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/brezen/ml_zaci_turnaj/{/gallery}

{jcomments off}