Dvě výhry za víkend

19.mistrovský zápas 22.2.2019 ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Slavoj Č.Krumlov 5:1 ( 2:1 , 2:0 , 1:0 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Huřík, Žampachová, Velek, Vinš, Vondrášek, Sedláček, Vincík, Krejsa, Machovec, Švík, Karvan.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V pátek jsme v rámci předehrávky přivítali tradičního soupeře z Českého Krumlova. Po 15 sekundách jsme inkasovali první gól, který nás nepoložil, ale naopak probudil k výbornému výkonu, který jsme korunovali pěti brankami.

 

V zápase jsme byli lepší hlavně v bruslení a soupeře jsme přehrávali místy i drtivě. Soupeř měl ve svém středu jedince , které jsme si dokázali pohlídat a zápas dovedli do vítězného konce. Do konce mistrovské sezony nám schází 4 zápasy, tak doufám , že v dobrých výkonech budeme pokračovat. Chválím všechny hráče za velmi dobře odehraný zápas !!!!!!!!!!

 

6.zápas Šumavský pohár 24.2.2019 ZS Vimperk

HC Vimperk – HC Motor ČB 6:5 ( 1:2 , 1:2 , 4:1 )

sestava: Jeřábek, Kryštof, Drabeš, Bělová, Huřík, Žampachová, Velek, Vinš, Vondrášek, Sedláček, Vincík, Krejsa, Machovec, Švík, Eigner.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V neděli jsme přivítali v rámci Šumavského poháru soupeře z Českých Budějovic a to Motor. Na tento zápas jsem se moc těšil a byl jsem zvědavý na porovnání s týmem z vyšší soutěže. Na dětech už byla vidět před zápasem velká chuť pokusit se potrápit soupeře z ČB. Začátek zápasu nám vyšel na jedničku, kdy jsme vedli , ale potom již úřadoval soupeř a vedl 1:3 a po dvou třetinách 2:4. Pořád, ale bylo moc vidět , že chceme zápas vyhrát.

 

Do třetí třetiny jsme vstoupili velmi dobře a soupeře přehrávali a výsledkem byl výsledek 4:1 a celkově 6:5 pro náš tým. Bylo neskutečné pozorovat poslední třetinu hráče, jak chtějí zápas otočit a potom udržet výsledek. Vyhráli jsme tento zápas díky týmovosti a tím, že každý nechal na ledě všechno. Velká pochvala opravdu velká za tento víkend, kdy jsme odehráli dva krásné zápasy.

 

Jsem moc rád, že tvrdá práce přináší ovoce. Že hodiny a porce zápasů k něčemu jsou a že to má smysl. Že malé město s malou hokejovou základnou dokáže porážet daleko větší města. Vše je jen o poctivé a tvrdé práci , kterou se snažíme dělat co nejlépe. Ještě jednou díky všem hráčům od brankářů po poslední levé křídlo a taky divákům a rodičům za velkou podporu. Vážíme si toho.

 

Příští víkend nás čeká zápas v sobotu v Českých Budějovicích a v neděli v Písku. 

 

 Foto: Zdeněk Formánek

  {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/unor/hokej_ml_zaci_vimperk_motor/{/gallery}

{jcomments off}