Nabídka odborné podpory

logoport

 

Krizové centrum v Prachaticích nabízí pomocnou ruku

 

 

krizhov

 

       Prachatické Krizové centrum – Centrum pomoci rodině a dětem, které nově naleznete na adrese Starokasárenská 192, je i v roce 2021 připraveno poskytnout pomoc v krizové situaci. Nacházíme se v náročné době plné nejistoty a obav. Bojíme se o své zdraví, ekonomickou stabilitu, vztahy jsou poznamenané nucenou izolací. Ve snaze ochránit své fyzické zdraví, mnohdy zapomínáme pečovat o to psychické.

 

       Pracovnice Krizového centra v Prachaticích jsou zde pro vás. Obrátit se můžete na realizátorku Mgr. et Bc. Lenku Turkovou, krizovou interventku s patnáctiletou praxí. Či na sociální pracovnici Mgr. Michaelu Hájkovou. Tým Krizového centra běžně pracuje s těžkými životními příběhy i s problémy každodenního života, které se zdánlivě mohou zdát banální. Vyslechnutí, zorientování se v těžké situaci a odborná psychosociální podpora, to vše poskytuje Krizové centrum v Prachaticích zdarma.

 

Na pracovnice se mohou obrátit děti od 6 let, dospělí a senioři.

 

        Jak to v Krizovém centru vypadá, jaká je otevírací doba a další informace se dozvíte na webových stránkách www.portusprachatice.cz/krizovecentrum a na telefonním čísle 736 213 002.

 

Bc. Hana Bártová, DiS.
Portus Prachatice, o.p.s. 

 

 



 

{jcomments off}