Poděkování zákazníkům

 

 

 

Poděkování zákazníkům

 

 

 

Vážení zákazníci restaurace hotelu Zlatá hvězda a Terasa,

 

 

       od jara minulého roku máme buď s omezeným provozem otevřeny nebo zcela uzavřeny všechny naše provozovny. Přesto nic nevzdáváme a každý den pro vás vaříme pro čerstvá jídla. Díky za to, že jste nás a naše zaměstnance nenechali bez práce! Opravdu od prvního dne uzavření nám dáváte své objednávky. A to ať prostřednictvím našeho rozvozu až k vám domů a nebo návštěvou našich hladových oken. Tím, že od nás denně odebíráte a objednáváte, můžeme stále dělat práci, kterou máme rádi.

 

 

       Jako poděkování z naší strany jsme pro vás opět připravili nabídku AKCE 2+1 pizza zdarma. Ode dneška až do konce měsíce ledna každý, kdo si vybere z nabídky restaurace Zlatá hvězda jakékoliv 3 pizzy, dostane tu třetí od nás zdarma. Pro info, zadarmo je vždy ta nejlevnější z objednávky. Naše pizzy děláme od základu, poctivě jako každé jídlo, které uvaříme. To znamená, naše těsto, čerstvé a kvalitní suroviny. Prostě pizza domácí a s láskou dělaná.

 

 

       I v tomto roce jsou pro vás připraveny další a další akce, máme ještě kapacity i pro firemní stravování. Tak nás sledujte, volejte a hlavně zůstaňte s námi.

 

 

Dobrou chuť a děkujeme vám všem!

 

 

 

Za restaurace hotelu Zlatá hvězda a Terasa Jolana Kutilová 

 

pizza

 

{jcomments off}