TIP: ZÁŽITKOVÁ ŠUMAVA

Přesvědčovat vás o působivosti fotografií  šumavského fotografa a lovce TOP záběrů Vládi Hoška by bylo asi jako přesvědčovat, že voda je opravdu mokrá… Tentokrát  vás tedy zveme trochu jinak – prostě na výlet. Třeba právě tam, kam chodí fotografové.

 

ostrý od kageru

 

lohberg a ostrý      ostrý a javor od schafbergu

 

“…toulal jsem se pěšky přes hranici nad Dolní Folmavou, kus nad Fürtem im Waldem, je odtud pěkný pohled na Ostrý a Javor. Je to hraniční přechod pod Ovčím vrchem. Potom jsem vyjel nahoru do vesnice Kager pod Hoher Bogenem a opět krásný výhled na jeden z nejhezčích vrcholů Prsa Matky Boží. Poslední výhled na Ostrý je přímo z Lohbergu,” připsal vláďa Hošek k fotografiím, které poslal  pro všechny jako tip na výlet.

 

***

 

S fotografiemi V. Hoška se můžete blíže seznámit  každé letní úterý (až do poloviny září), kdy vás zve na svou besedu s promítáním do pekárny na Kvildě:

 

kvilda plakat aktu termin

 

 

A ještě jeden zajímavý tip pro vás máme: pokud na svých toulkách v tomto týdnu zavítáte na Borová Lada, zastavte se na zajímavé výstavě:

vystava sumava

 

borová lada p7268354

Výstavu zahájila ředitelka místní ZŠ Mgr. Alena Braunová, vpravo je starostka obce B. Lada Ing. Jana Hrazánková. (foto vh)

 

***

Příjemné toulání Šumavou i  nevšední umělecké zážitky vám přeje fotograf Vláďa Hošek a redakce logo šumava