Další velká čokoládová loupež – 238 kusů!

cokolada

MOŽNÁ HO ZNÁTE – tento muž by mohl by pomoci při šetření krádeže

 

Jihočeský kraj – Táborští policisté šetří další z případů, kdy pachatel ukradl v prodejně potravin velké množství čokolády.

K uvedenému skutku došlo krátce po třetí hodině odpolední  v pátek 21. srpna 2015 v hypermarketu Tesco na Soběslavské ulici v Táboře.

Pachatel zde nejprve odcizil cestovní tašku značky Kappa v hodnotě 469 korun, do které naskládal na 238 kusů čokolády značky Milka. S lupem se pak pokusil z prodejny odejít. Byl však pronásledován pracovníkem ostrahy, tašku tak odhodil na zem a z místa utekl.

Celková hodnota zboží, které se pokusil odcizit, byla odhadnuta na částku bezmála 10 000 korun.

 

“Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení. V rámci prověřování tohoto skutku získali fotografii muže, který by jim mohl k uvedené události poskytnout velmi cenné informace.

Žádáme tímto tohoto muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či na telefonním čísle 974 238 700. Zároveň žádáme každého, kdo by muže poznal, případně měl k události další důvodné informace, aby jeho totožnost a další poznatky sdělil policistům na výše uvedených kontaktech, případně cestou linky číslo 158. Děkujeme,” uvedl k případu por. Mgr. Miroslav Doubek.