Adriano Trindade a Los Quemados

Energický, radostný a smyslný…. právě takový bude večer plný moderní brazilské samby  za účinkování  jednoho z nejlepších světových  interpretů Adriana Trindade, kterého už příští čtvrtek na koncertu v Prachaticích doprovodí česká jazzová kapela Los Quemados.

 

adriano

 

adriano-trindade---los-quemados 18

 

ADRIANO TRINDADE + LOS QUEMADOS V PRACHATICKÉM DIVADLE

Brazilská noc plná samby s fantastickým zpěvákem a živou jazzovou kapelou!

25. září zamíří v rámci svého turné po Česku Adriano Trindade do městského divadla v Prachaticích. Doprovázet jej bude česká jazzová skupina, plná kvalitních muzikantů – Los Quemados.

Adriano Trindade pochází z brazilského města Porto Alegre a je jeden z nejuznávanějších současných interpretů moderní samby. Adriano se účastnil významných festivalů v Evropě a hrál v renomovaných jazzových klubech jako např. dr. Gabs (Ženeva), Favela Chic (Paříž a Londýn). Instrumentální zdatnost, energie a celková sehranost kapely je na opravdu vysoké úrovni.

Doprovodnou kapelu Los Quemados tvoří: Jakub Doležal – tenor saxofon, Jan Bálek – klávesy, Filip Spálený –  baskytara, Ondřej Pomajsl – bicí.

 

Koncert se uskuteční 25. září v Městském divadle Prachatice od 19 hodin. Lístky jsou k dostání v předprodeji v prachatickém Infocentru za 120 Kč, na místě  za 160 Kč. Tel. infocentrum:  388 607 574.

 

 

-tz-