Jihočeská policie s novým ředitelem

Jihočeská policie má nového ředitele plk. Mgr. Miloše Trojánka. 

jihoceskapolicie novy reditel

 

Jihočeští policisté se v pondělí rozloučili s plk. Mgr. Ing. Radomírem Heřmanem, který odchází na nové služební místo na Policejním prezidiu. Změnu ve svém služebním postupu vnímá jako výzvu a možnost, uplatnit v těchto nejvyšších policejních sférách své mnohaleté velitelské zkušenosti.

 

Mjr. Mgr. Jiří Matzner, tiskový mluvčí jihočeských policistů, k novém obsazení ředitelského postu uvedl:

 

Poradu k změnám svolal v pondělí první náměstek policejního prezidenta plk. Mgr. Tomáš Tuhý, který zároveň shromážděným policistům, přímo v Českých Budějovicích, představil nového ředitele Krajského policejního ředitelství Jihočeského kraje a to plk. Mgr. Miloše Trojánka. Plk. Tuhý poděkoval Radomíru Heřmanovi za práci a zároveň mu předal nejvyšší policejní ocenění, policejní kord. Rovněž mu popřál na novém působišti mnoho úspěchů.

 

Nový jihočeský policejní ředitel plk. Trojánek tak převzal pomyslné ředitelské křeslo nejvyššího policejního šéfa Jihočeského kraje a na tiskové konferenci, která následovala po poradě, přítomným novinářům zdůraznil, že nyní „kope za Jihočeský kraj a udělá vše pro to, aby policii posunul opět o kus dál.”

-red-