Šumavský SKIMARATON se jede!

Některé závody musely být kvůli neodstatku sněhu zrušeny, ale 
letošní ročník SKIMARATONU  se pojede
 
 
I přes velmi nepříznivé podmínky se organizační výbor na pondělním zasedání rozhodl Šumavský skimaraton Kooperativy uspořádat. 
Bohužel díky nedostatku sněhu nejsme schopni uspořádat závody v plném rozsahu.


Start – 10:00 – Modrava, nástupní místo směrem na Březník 
Cíl – louka u výjezdu z lesa u Pramenské cesty 
 
Doprava na start – zdarma, kyvadlová, odjezd autobusů od 8:00 (nenechávejte odjezd na poslední chvíli). Na startu bude možnost odložit věci, které budou převezeny do Bezpečné zóny centra závodu na Kvildě. Mazací servis bude na Kvildě v prostoru centra závodu. 
 
V cíli obdržíte základní občerstvení (čaj a “traťovku”) a poukázku na výborné teplé jídlo v centru závodu. Vzdálenost cíle a centra závodu je zhruba 1km, z větší části sjízdné na lyžích. 
 
Registrace a startovné: On-line registrace je otevřena do pátku 20:00. Úhradu startovného převodem proveďte tak, aby částka byla připsána na náš účet nejpozději v pátek 21. 2. Platba kartou je možná až do pátku do 20:00. 
Pořadatel rozhodl, že pro všechny platby startovného předem platí zvýhodněné startovné 600,- Kč. Registrace na místě bude probíhat v obecním sále v sobotu od 10:00 do 20:00 a v neděli od 7:00 do 9:30 hodin. 
Přihlásit se je možné i v den závodu. Počítejte pouze s nutností dopravy na start do obce Modrava (BUS cca 15 min, auto cca 15 min + parkování). Startovné placené na místě (i v případě registrace předem) je ve výši 800,- Kč.  
 
Parkovánív Kvildě budou k dispozici parkovací místa zdarma v prostoru bývalé roty, v prostoru parkoviště před mostem ve směru od Vimperka a za bývalou pilou.
Parkování v místě startu v obci Modrava je zpoplatněno dle místní vyhlášky. 
 
Věříme, že oceníte naši snahu závod uskutečnit a pochopíte nutné změny a nepříjemné zrušení některých závodů. 
 
Pro dobrou náladu bude v prostoru centra závodu ve velkém stanu v sobotu od 15:00 hrát country kapela Trnky boys a točit se bude výborné pivo ze Šumavského pivovaru Vimperk.
 
Těšíme se i na  vaši, diváckou, podporu o víkendu!
 
-hl,ssk-
 
 
Aktuální informace – volné parkování, řazení na startu, úprava kategorií
 
–  sledujte také na webových stránkách SKIMARATONU  a na
 
facebookových stránkách SKIMARATONU .