Fórum – přijďte to říci i vy

Už páté výročí slaví Zdravé město Prachatice, člen Národní sítě zdraých měst ČR.  Za dobu  trvání  projektu se soustředí na udržitelný rozvoj “zdravého” města v rámci životního tylu i komunikace, nebo  jak je uvedeno v charakteristikách NSZM, zdravého života na základě dohody s obyvateli.
 
 
V praxi to znamená, že kromě podpory zdravého životního stylu, chce i ‘zdravě’ spoupracovat s těmi, jichž se dopady  aktivit samosprávy dotýkají nejvíce – místními obyvateli. Pro město je důležitý jejich názor na vytváření  příjemného místa pro život a zapojuje veřejnost do rozhodování o městě samotném.
 
Další takovou příležitost máte už tento čtvrtek, kdy se koná diskusní fórum ve společenském sále Národního domu:
 
 
plakat 2014 forum
 

Dopoledne dostanou možnost se k životu ve městě vyjádřit studenti, pro veřejnost začíná fórum v 17 hodin. Součástí setkání bude i zpestření v podobě kulturního vystoupení, výstavy, pro návštěníky je připraveno malé občerstvení i odměna – ceny v podobě výher na slosovatelné vstupenky.

 
 
Na fóru máte možnost i vy přispět nápadem, podnětem, připomínkou, k rozvoji a zkvalitnění života v Prachaticích. Předmětem diskuse jsou všechny oblasti veřejného života a stanovení priorit do připravovaného Strategického plánu rozvoje města pro příštích deset let.
 
 
-red, pm-