Jedeme “S ČT Sport až na vrchol”

Lyžovačka každý den? Proč ne? 

 

Jak informuje lyžařské středisko Špičák / www.spicak.cz / je na následující čtyři dny připravena nevšední sportovní akce

S ČT SPORT na vrchol

Od středy do soboty (5.-8. 2.) se každý den bude na Špičáku závodit. Na sjezdovce Spodní Šance můžete vyzkoušet obří slalom. Pro děti bude od čtvrtka do soboty připraven slalom pro malé lyžaře. Nejste-li závodník, ale chcete to vyzkoušet, tak právě vy máte šanci na vítězství a postup do lyžařského kempu s těmi nejlepšími.

 

spicak

Tento závod je určen pouze amatérům. Účastníci s platnou lyžařskou licencí budou ze závodu vyřazeni. Ten, kdo pilně trénoval v měřeném slalomu, který je na této sjezdovce připraven každý den, tak určitě své zkušenosti využije. Registrace do závodu probíhají každý den (středa až sobota) od 9:00 hod. Závod samotný pak startuje v 10:00. Do 14 hodin máte šanci zajet jeden z nejrychlejších časů. Do finále každého dne, které startuje v 14:00 pak postupují nejrychlejší 3 muži a 3 ženy. Každý den se jede nový závod a vaše šance je zde pokaždé. Neplatí se žádné startovné.

 

Všichni vítězové jednotlivých dnů pak postoupí nejprve do semifinále ve Špindlerově Mlýně a následně 5 nejlepších mužů a žen do finále. Odměnou pro vítěze je účast v pětidenním závodním kempu během semifinále a následně finálový závod, který je součástí Mistrovství České republiky v alpských disciplínách. Právě během závodu, který se pojede 28. a 29. března, nebudou chybět ani čeští reprezentanti.

 

Přijeďte si zazávodit na Špičák!

– pm, www.spicak.cz