WOHNOUT… dnes bez elektriky

Skupina Wohnout se v rámci svého turné představí také dnes v Prachaticích v Městském divadle. Poprvé za celou historii kapely uslyší fanoušci své oblíbené písně i v akustických verzích. „Wohnoutí písničky jsme přearanžovali a fakt se na to ultratěšíme“ vzkazují Wohnouti.

 

wohnout prachatice

 

 

 

 „Naše kapela je už osmnáct let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťovej kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše první unplugged tour a tím dopřáli zasloužený odpočinek našim zesilovačům“ komentuje zrod nápadu zpěvák Honza Homola. Jako host se ve wohnoutím setu představí houslista Vojta Lavička (Gipsy.cz), který se též ukázal na novém CD/DVD Wohnout unplugged z pražského klubu Retro, které vyšlo koncem října. V roli předskokanů se představí mladá rock – metalová skupina The Snuff.

Akustický kabát na sebe vezmou i největší hity kapely mezi které se řadí například Svaz českých bohémů nebo ten poslední, Díky moc z připravovaného alba, které by mělo spatřit světlo světa na přelomu jara a léta 2014.

Koncert v divadle začíná 6. 12. od 19.00.

 

 

————————————————————————————————————————————————————————

Vstupenky v předprodeji za cenu 200 Kč jsou k dostání v prachatickém informačním centru. Na místě budou lístky stát, pokud nějaké zbydou, 250,-Kč

infocentrum tel. 388 607 574, web: www.kisprachatice.cz