Policie hledá svěřence volyňského domova

Žádost o pomoc při pátrání po osobách
 
Strakoničtí policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání:

vsivakova

 

 

 

 

 

 

Všiváková Antonie

Datum narození 13.2.1996
Pátrání vyhlášeno 18.11.2013
Bydliště – okres STRAKONICE
Výška 150 až 160 cm
Zdánlivé stáří 16 až 17 let
 
 
 
Svěřenkyně dětského domova ve Volyni odjela v pondělí 18. listopadu 2013 do Písku, kde navštěvuje SOU Písek. Zpět do dětského domova do Volyně se nevrátila. Sedmnáctiletá dívka je 150 cm vysoké štíhlé postavy, má tmavě hnědé vlasy a hnědozelené oči. Na sobě měla oblečenou tmavou bundu a šedé rifle. Na nohou měla obuté botasky. S sebou nesla červený batoh. Její mobilní telefon je nedostupný.
 
 
 
Policisté stále pátrají i po dalším svěřenci dětského domova, také z Volyně.
 
irdza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Irdza Andrej
 
 
Datum narození 3.6.1997
Pátrání vyhlášeno 26.9.2013
Bydliště – okres STRAKONICE


Výška asi 172 cm
Zdánlivé stáří 15 až 16 let
 
 
 
Svěřenec utekl 28. října 2013 z dětského domova.

 

 

—————————————————————————————————————————————-

Místní policejní zprávy:

 

Vniknutí do bytu

Pachatel z bytu odcizil notebook a peníze, venku byl však přistižen svědkem.

Prachatičtí policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinů porušování domovní svobody a krádeže. Dosud neznámý pachatel vnikl včera odpoledne bez použití násilí v ulici Lázeňská v Prachaticích do bytu v prvním patře, který prohledal a následně odtud odcizil notebook značky Lenovo a z peněženky ležící na stole v kuchyni finanční hotovost. Při odchodu z domu, byl venku s ukradenými věcmi přistižen svědkem, kterému je vrátil a z místa poté utekl. Pachatel majiteli způsobil škodu za více jak 10 000 korun. Prachatičtí policisté na místě provedli ohledání místa činu a po pachateli intenzivně pátrají. 
 
 

Zanedbání povinné výživy

Otec zanedbal výživu své nezletilé dcery.

Prachatičtí policisté sdělili podezření 39letému muži z Kladenska z přečinu zanedbání povinné výživy. Podezřelý muž si totiž od února 2013 do října 2013 neplnil vyživovací povinnost na svou nezletilou dceru, ačkoliv mu toto povinnost rozsudkem stanovil krajský soud. Muž za rozhodné období dluží nejméně 20 000 korun. Další prověřování provádí prachatičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení.
 
-p cr-