Charlie Straight: konec kapely, rozlučka v Prachaticích

Přijďte se rozloučit s kapelou Charlie Straight 8. 11. do Prachatic

chs1

Jedna z nejúspěšnějších mladých českých kapel posledních let – Charlie Straight končí. Tuto informaci oznámila skupina prostřednictvím svého Facebooku 21. 10. a na rozloučenou natočila novou píseň a klip Crash On A Hooligan.

S kapelou se budou moci fanoušci rozloučit i naživo. Než skončí, odehrají ještě čtyři poslední koncerty. Ten nejbližší se uskuteční 8. 11. v Prachaticích v Národním domě a půjde o jediný z koncertů na jihu Čech.

Pro třinecké Charlie Straight to zde nebude první koncertní zkušenost. V roce 2008 se totiž představili jako začínající kapela na letním festivalu Mezibrány.

Kapela vznikla v roce 2006 v Třinci. Od té doby stihli nahrát dvě studiová alba She´s good swimmer (2009) a Someone With a Slow Heartbeat (2012) a posbírat řadu hudebních ocenění (Anděl, MTV Best Czech/Slovak Act 2010, Český slavík..). Mezi jejich největší úspěchy ovšem sama kapela řadí možnost vystoupit v olympijském domě v Londýně a jeden samostatný koncert na festivalu mladých kapel, taktéž v britské metropoli, v době olympiády. Charlie Straight také předskakovali v Praze legendárním Red Hot Chilli Peppers. Během koncertu bude Národní dům spojen s Music clubem Hrozen. Jako předkapela vystoupí olomoučtí NO DISTANCE PARADISE.

 

Koncert začíná 8. 11. ve 20.00 v Národním domě v Prachaticích. Vstupenky jsou v předprodeji v prachatickém infocentru, tel: 388 607 574. Cena v předprodeji: 150,-Kč, Na místě: 190,-Kč.