Další pátrání – tentokrát po nezletilé

hoangova dominika

Pohřešovaná HOANGOVÁ DOMINIKA

Prachatičtí kriminalisté pátrají po pohřešované 15leté dívce, trvale hlášené na adrese Frymburk – Milná, okres Český Krumlov, nyní bytem Prachatice, Náměstí Přátelství.
 
Po dívce bylo dne 16. října 2013 vyhlášeno celostátní pátrání. Pohřešovaná odešla z domova dne 10. října 2013 ve 13:30 hodin. Pohřešovaná je zdánlivého stáří 15-16 let, výšky 170 cm, střední postavy, má černé dlouhé vlnité vlasy česané dozadu, hnědé oči. Na sobě měla tmavě modré rifle, šedou mikinu, šedobílou šusťákovou bundu se zapínáním na boku na zip. Dívka se může pohybovat ve společnosti 18ti letého chlapce.
 
Další informace včetně fotografie dívky naleznete na následujícím odkaze:
 (Pokud je odkaz neaktivní, osoba je vypátrána a pátrání odvoláno.)
 
Informace o pohřešované dívce od přijme kterákoliv policejní služebna nebo volejte na linku 158, případně přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446.
 
-p cr-
 
———————————————————————————————————————————————————————–
Upozornění redakce:
Děkujeme za reakce na zveřejněná pátrání, prosíme  ale čtenáře, kteří podávají informace o hledaných osobách, aby se v těchto záležitostech obraceli výhradně na kontakty uvedené  pod textem  žádostí  o pomoc. Policie děkuje za podněty a informace vedoucí k vypátrání hledaných osob.
 
Andrea Staňková, www.sumava.eu