Výherkyně převzala cenu

img 8962

Erice Mondlové k vítězství v soutěži gratuloval známý šumavský fotograf Vladislav Hošek

 

Celoroční fotosoutěž na téma ‘Šumava v každém ročním období’, kterou vyhlásil loni na podzim náš  informační a zpravodajský portál www.sumava.eu, byla ukončena  a vyhodnocena v září.

Vítězným snímkem, který v soutěži nasbíral nejvíce hlasů se stal  ten, který do soutěže přihlásila ERIKA MONDLOVÁ z Vimperka.

erikamondlova

Vítězný snímek

Výherkyně  si v pondělí 14. října vyzvedla  svou  cenu – fotoaparát v hodnotě 13 tisíc korun, který jí předal  cestovatel, dobrodruh a především vynikající fotograf Vladislv Hošek osobně. Od něj i od redakce mimo fotoaparátu dostala také přání “dobrého světla” a spousty dalších krásných fotografií.

 

Ještě jednou výherkyni GRATULUJEME a zároveň děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili a zaslali své snímky.  Avizovaný kalendář ŠUMAVA 2014,  sestavený z těch nejlepších soutěžních fotografií které jste mohli vidět na stránkách www.sumava.eu, bude vydaný  ke konci října – o tom, kde bude k dostání se včas dozvíte protřednictvím stránek.

 

img 8963

Závěrečná gratulace a přání mnoha dalších  hezkých záběrů

S koncem soutěže  ale rozhodně nekončí možnost prezentovat vaše zdařilé snímky na  stránkách www.sumava.eu – naopak: posílejte dál! Podělte se s námi a s desítkami tisíc návštěvníků webu o to nejhezčí, co se vám na Šumavě  povedlo fotoaparátem “ulovit”. I vám všem přejeme, aby těch povedených fotografií bylo co nejvíce a měli jste z nich, společně s námi, trvalou radost.

Už jsme také  reagovali na několik písemných dotazů ohledně další soutěže – ano, www.sumava.eu vyhlásí další fotosoutěž – určitě její začátek na stránkách nepřehlédnete.

 

-red-