Poslední týden jde do tuhého

Už tuhle sobotu večer budeme znát vítězku letošního, již osmého, ročníku soutěže “Dívka Šumavy”. Deset finalistek  z Plzeňského a Jihočeského kraje teď soustředí všechny své síly na to, aby ten poslední finálový večer byl  pověstnou třešinkou na dortu. Přípravám na galavečer věnovaly i  třídenní soustředění ve WELLNESS & SPORT HOTELU ŠUMAVA v srdci Šumavy, v Amálině údolí pod Kašperskými Horami.

sumava finale1 sumava finale5

Kromě náročných tréninků, nácviků choreografií, přehlídek a volných disciplín pod vedením choreografa, Pavla Wolfa, absolvovaly focení a natáčení, besedu s průvodkyní zdravím a výživou Margit Slimákovou, školení, besedu na téma komunikace, dokonce i meditaci s koučkou – zakladatelkou Školy pro ženy, Lenkou Černou, mediální trénink a cvičení s Jiřím Gruntorádem.

Dívky měly ale i možnost a prostor vyzkoušet si pohodlný relax v solné jeskyni, sauně, vířivé vaně, či soláriu.  Úžasné zázemí poskytl a ideální podmínky pro přípravu na finále vytvořil tým Hotelu Šumava, za což všem patří velké poděkování!

sumava finale3 

8. finále největší soutěže krásy na jihozápadě Čech proběhne 21. 9. v Parkhotelu Plzeň.
Dnes ještě máte poslední možnost rezervovat si vstupenky (do 17. 9.!), a to  pouze elektronicky na WWW.DIVKASUMAVY.CZ

Diváky čeká nevšední krásná podívaná!

 

sumava finale6

-pn, foto A. Staňková, www.sumava.eu

Další fotografie ze soustředění nadete ve FOTOGALERII