V noci a tentokrát online!

 

Kde, kdy, co a proč? Letošní, již sedmý, ročník dětské noční soutěže v požárním sportu v Benešově Hoře nedaleko Vimperka, bude obohacen o online přenos.

img 0543

 

MEMORIÁL VÁCLAVA MAURICE je tradiční akcí, kterou každoročně navštěvují stovky  účastníků i diváků. Nechybí adrenalin, bojovnost  i dobrodružství, protože soutěž v požárním sportu, věnovaná jen a jen dětem, je jako každá jiná – plná bojovného ducha, nečekaných situací a snahy zvítězit.

 

Prostě – v sobotu večer (27. 7. ) to v Benešově Hoře bude opět žít naplno! Začátek sedmého ročníku soutěže o putovní pohár je ve 20 hodin.

img 0540

Soutěž je věnovaná památce dlouholetého člena SDH Benešova Hora. Jedná se o vlajkovou loď. Hasiči v Benešově Hoře byli totiž jedni z prvních, kteří se pustili do pořádání noční soutěže v požárním sportu pouze pro děti. Během šesti let se odstranily veškeré drobné nedostatky, kterých by se ovšem napočítalo na prstech jedné ruky. Letos tedy mladé hasiče čeká v pořadí sedmý ročník.

 

A podle slov pořadatele ani diváci nebudou mít šanci se nudit – aby jim soutěž nezevšedněla, provede je soutěží sice tradičně Kuba Vácha, ale netradičně, nově, s Honzou Adamcem. 

Honza Adamec bude důležitou osobou – zajistí totiž velkoplošnou projekci a on-line přenos na internetu.

Kdo jezdí do Benešovy Hory každoročně, už má noční výlet určitě naplánovaný, nově příchozím  se netradiční akce bude jistě líbit a budou se rádi vracet. Pořadatelům přejeme příznivé podmínky a soutěžním týmům ¨zlomte vaz’!

img 0534

-red-