policie

Policie pátrá po sedmnáctileté

Prachatičtí kriminalisté pátrají po pohřešované 17leté dívce, Anetě Havelkové, trvale bytem ve Vimperku, Náměstí Svobody.

Po dívce bylo dne 23. července 2013 vyhlášeno celostátní pátrání. Pohřešovaná odešla z místa trvalého bydliště v neděli dne 21. 7. 2013 ve 14:00 hodin s tím, že se jde projít a vrátí se večer. Domů se však do dnešního dne nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 18 let, výšky 170 cm, hubené postavy, má plavé dlouhé rovné vlasy, mírně obarvené na zrzavo, hnědé oči. Na pravém rameni tetování – nápis Milovat je umění, na levém předloktí vytetován nápis Love. Má větší pihu nad pravým prsem.

Oblečena byla do hnědých krajkových minišatů, na nohou měla nízké páskové sandály černé barvy s růžovým páskem po straně, přes rameno černou kabelku, na bočních stranách kostičky nebo kosočtverce šedočerné barvy.

pohresovana 25.7.

 

Další informace najdete ZDE

(pozn. Pokud je odkaz neaktivní, osoba je vypátrána a pátrání odvoláno.)

Informace o pohřešované ženě od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům ne telefonní číslo 974 236 446.

-p cr-