Která je vaší Dívkou Sympatie?

Hlasování o titul Dívka Sympatie 2013 běží

8. ročník soutěže krásy, Dívka Šumavy, je zhruba ve své polovině. Právě bylo zahájeno hlasování o nejsympatičtější z deseti finalistek.

finálová desítka v šatech desigual

Kompletní fotogalerie dívek a informace k hlasování najdete na www.divkasumavy.cz

 

5 jihočešek a 5 dívek z Plzeňského kraje se 21. září v plzeňském Parkhotelu “utká” o titul Dívka Šumavy 2013. Finalistky mají za sebou první soustředění s nabitým programem, představení na Sušických slavnostech, účast a focení na auto tunningové akci na Hracholuskách. Tento víkend se objevily na velké Beach party partnerského Fitness 14 v Českých Budějovicích.

 

finalistky 8. ročníku soutěže dívka šumavy'13 v kolekci lukáše bartoně  nejkrásnější dívky šumavy'13 v kolekci victoria's secret od chickie
Během léta se budou hlavně připravovat na finále, a to jak tréninky ve fitness centrech, kam chodí pravidelně od začátku soutěže, tak i na své volné disciplíny jejichž tématem jsou letos zejména muzikály. Čeká je také kurz potápění, druhé přípravné soustředění, návštěvy v regionálních rádiích.

 

focení finalistek probíhalo v music clubu pantheon

 

 

Finálový galavečer se tedy ponese nejen v duchu muzikálů, karnevalu, show a provede jím oblíbená moderátorka Adéla Banášová. Hostem bude např. úspěšná jihočeška v soutěži Superstar, Natálie Kubištová.

-tz pn-

VIDEOSPOT K HLASOVÁNÍ