BAHNA se přesouvají na konec srpna

bahna

 

Den pozemního vojska AČR – BAHNA 2013 jsou z rozhodnutí Ministerstva obrany České republiky, Generálního štábu AČR a Nadace pozemního vojska AČR přesunuta na konec prázdnin.  Příznivci akce se  rozhodnutím ocitli mezi těmi které zasáhly nedávné povodně – právě ty,  resp. aktuální likvidace  škod jimi způsobených na nichž je armáda nasazena, jsou příčinou zrušení červnového termínu akce.

 

bahna2

Původně se  populární akce, kterou pořádá každoročně Velitel společných sil a Nadace pozemního vojska AČR v lokalitě BAHNA u Strašic, měla konat 22. června.

 

Na samotném programu by se nic zásadního měnit nemělo, Armáda ČR, která letos slaví 20 let, představí techniku současnou i veteránskou, síly pozemní i vzdušné obrany (mj. také Pandur v ženijní úpravě), ukázky výcviku, i  ryze akční divácky velmi atraktivní scény. Přístupná bude také expozice LEGIE 100 v pojízdné replice “legiovlaku” z let 1919 a 1920.

 

Nový termín Dne pozemního vojska ACŘ – BAHNA 2013 je 31. srpna od 9 do 16 hodin. Ověřit si jej můžete na webových stránkách akce.

 

foto: www.bahna.eu text: red, ihned, bahna