Připravují se na vás LICHOŽROUTI

Divadelní Lichožrouti – dárek nejen pro dárce krve

 

V pátek 14. června, při příležitosti Světového dne dárců krve, vás potěší divadelní představení Lichožrouti, které připravil Oblastní spolek ČČK Prachatice a DDM Prachatice.

Představení je věnováno dárcovství krve, je poděkováním všem dárcům i příznivcům dárcovství. Jeho cílem je také upozornit na možnosti dárcovství krve na Prachaticku a přiblížit návštěvníkům celou problematiku. Také proto budou na místě k dispozici informační materiály i připravení pracovníci Českého červeného kříže, kteří budou odpovídat na dotazy zájemců.

 

Začátek představení je v 16 hodin, vstupné dobrovolné. Bezpříspěvkové dárcovství krve na Prachaticku podporují Jihočeský kraj, Město Prachatice a Město Vimperk.

(tz)

 

 

Jak se můžete stát dárci krve? Stačí přijet naším svozovým autobusem na Transfuzní oddělení Nemocnice ČB a zde podstoupit lékařské vyšetření. Na místě je možné potvrdit počet odběrů nebo omluvenku pro zaměstnavatele, případně vydat potvrzení pro příslušné zdaňovací období. Pro bližší informace kontaktujte Oblastní spolek ČČK PT e-mailem na prachatice@cervenykriz.eu, telefonicky na 724 367 840 nebo osobně každou středu od 8 do 16 hodin na adrese Nemocniční 204, Prachatice (budova polikliniky).

 

Nejbližší svozový autobus vyjede 18.6. v 7.00 z Malého náměstí a je zdarma.