LIPNO DĚTEM se přesouvá na září

Povodně uplynulých dní zasáhly výrazně také do venkovních plánovaných akcí. Mnoho jich muselo být zrušeno nebo odsunuto. Pokud jste se chystali v sobotu vyrazit na Den s Integrovaným záchranným systémem LIPNO DĚTEM, který byl plánovaný na tuto sobotu v areálu Aktiv Park v Lipně nad Vltavou, pak zvolte jiný program – bohužel i tato akce musela být odložena.

 

Na základě včerejšího rozhodnutí o zrušení akce byl stanoven po dohodě se všemi složkami nový termín – na sobotu 7. 9. 2013.
„V důsledku aktuálních událostí a povodní jsme se rozhodli přeložit plánovaný rodinný den s Integrovaným záchranným systémem na září tohoto roku. Většina záchranných složek je totiž stále ještě v terénu,” říká Filip Pekárek, ředitel Stezky korunami stromů Lipno a dodává, že ani celospolečenská nálada není pro akci podobného charakteru v tento okamžik příznivá.

 

„Všichni v České republice bedlivě sledujeme události posledních dní a takřka v přímém přenosu můžeme vidět práci záchranářů. Jsme si jisti, že v září bude vhodnější příležitost pro prezentaci Integrovaného záchranného systému.”

 

– tz, red-
úvodní foto lipnoservis.cz