Nedělní benefiční koncert

 

 

 

Benefiční koncert Veroniky Spiegelové odstartoval charitativní projekt Show Your Help

 

 

 

 

       V neděli 24. března se uskutečnil už 4. charitativní koncert Veroniky Spiegelové. Místo konání bylo tradiční – MěKS Vimperk, naopak termín se nepatrně změnil, místo prosince se koncert nyní uskutečnil v březnu. Na návštěvnosti se to ale nijak neprojevilo, sál byl opět obsazený do posledního místa a všichni si naplno užívali koncert Veroniky, její kapely a hostů.

 

 

 

Kapela    Eva Filipová, Matěj Růžička, Matouš Hron, Honza Košina

 

 

Hosté:       Barbora Švarcová, Petr Bárta, Milan Ernest, Michal Kovář, Šárka Vaňková

 

 

 

       Během večera zazněl například folk, šanson a jazz interpretů Radůza, Zuzana Navarová, Hana Hegerová, Lucia Šoralová, Lenka Nová, Melody Gardot nebo Duke Ellington. O tom, že si všichni koncert užili, svědčil závěrečný aplaus, kdy se všichni vystupující museli ještě několikrát vracet.

 

 

 

       Jak je již u Veroniky koncertů zvykem, výtěžek pravidelně putuje na dobročinné účely. Letos se ale koncert stal součástí půlroční sbírky, kterou Veronika připravila společně se svým kamarádem a dřívějším spolužákem Šimonem Blaschkem. Ve spolupráci s neziskovou organizací Show Your Help, která sbírku zaštiťuje, budou půl roku vybírat finanční prostředky na podporu ergoterapeutické dílny v Nemocnici Vimperk, kam následně chtějí nakoupit vybavení, které jak zdejším zaměstnancům, tak klientům zpříjemní pobyt a umožní jim lepší fungování.

 

 

 

       Výtěžek z letošního koncertu činí krásných 16 333 Kč, které poputují na transparentní účet vedený u Fio banky. Vybírat se bude i na dalších akcích – například Majáles Vimperk, Čkyně Cup, Summer Punk Párty Volyně a sbírka bude zakončena 14. září na Zažít Vimperk jinak. 

 

 

       Chcete-li i vy podpořit tento projekt, můžete poslat libovolnou částku na toto číslo účtu: 2601586480/2010.

 

{gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/brezen/beneficni_koncert_meks{/gallery}  

{jcomments off}