HC Vimperk mladší žáci

1.mistrovský zápas 15.9. 2018

ZS Pouzar ČB HC Lvi ČB B – HC Vimperk 2:7 ( 0:1 , 1:3 , 1:3 )

sestava : Kryštof , Jeřábek , Drabeš , Novotný , Bělová , Žampachová , Velek , Dvořák , Vondrášek , Sedláček , Vinš , Krejsa , Machovec , Švík , Pelech , Eigner.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše : K prvnímu mistrovskému zápasu nové sezony jsme zajížděli do ČB do Pouzar arény a soupeřem nám byl domácí B – tým Lvíčat. Do zápasu jsme nastoupili výborně a oproti minulému zápasy daleko lépe bruslili a tlačili se před bránu domácích.

 

 

V první třetině nás podržel výborně brankář Kryštof a na jeho výborný výkon navázal od poloviny zápasu i Jeřábek. Celkově jsme k zápasu přistoupili velmi dobře a byli vidět i pěkné kombinace a hráči se snažili o vše na čem pracujeme na trénincích . Bylo pro mě i pozitivní , že soupeř měl v sestavě většinou hráče ročníku 2007 takže i pro mě bylo velmi pozitivní jak jsme se s tímhle porvali.

 

Chtěl bych dnes pochválit komplet celý tým , který odvedl výborný výkon na všech postech . Doufám , že budeme nadále pokračovat v tvrdé práci na trénincích doplněné o přátelské zápasy . Ted nás čekají tréninky a příští víkend máme volný los .

 

Toto vítězství je pro mě hodně důležité i z důvodu jak jsem již psal , že nás čeká celkově těžká sezona. Děkuji všem!! 

{jcomments off}