Sedmnáctý ročník NaturVision se blíží

Sedmnáctý ročník filmového festivalu NaturVision se blíží

 

     Od úterý 18. do pátku 21. září se ve vimperském Městském kulturním středisku uskuteční již sedmnáctý ročník filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision. Jedná se o významnou vzdělávací, kulturní a společenskou akci, kterou pořádá město Vimperk ve spolupráci se společností EARTH-VISION UG.

 

 

natur plakat

 

     Programové schéma festivalu bude následující – dopolední bloky budou, tak jako každý rok, určeny pro žáky a studenty nejen z Vimperska, ale i z celého regionu. Ty odpolední a večerní pak pro všechny milovníky dokumentů o zvířatech a přírodě.

 

     Pouze středeční podvečer jsme vyhradili známému rybáři Jakubu Vágnerovi, který vás prostřednictvím přednášky „O rybolovných expedicích“ zavede do všech koutů země. Navštívíte Amazonii, Kongo, Sibiř, Guinea, Mongolsko, Thajsko, Indii a mnoho dalších míst z celého světa.

Přednáška začne v 18:00 hodin a vstupenky je možné si od 3. září rezervovat v MěKS Vimperk.

 

     Pomyslnou tečkou za festivalem bude závěrečný Galavečer, který se uskuteční v pátek 21. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů. Celým večerem provede moderátor Petr Říbal.

 

Veškeré informace k festivalu naleznete na www.vimperk.cz.

 

Děkujeme všem partnerům a sponzorům, kteří se na realizaci festivalu podílejí, a srdečně zveme všechny milovníky přírody na tento jedinečný zážitek!

 

program natur vision

 

Lenka Švecová

odbor školství, kultury a CR 

 

{jcomments off}