Nevihnutí se nevyhnutelně blíží k volbám

Nevihnutí se nevyhnutelně blíží k volbám

 

logo nevihnuti

Dvanáct dní uplynulo od doby, kdy naše nově vzniklé hnutí Nevihnutí (Nezávislé vimperské hnutí) zveřejnilo své odhodlání zúčastnit se komunálních voleb. Odhodlání však v našem případě nestačí, jakožto sdružení nezávislých kandidátů musíme svou kandidaturu zpečetit podpisy minimálně 7 % zletilých občanů Vimperka.

 

Zahájili jsme tedy sběr podpisů na petiční archy. Kromě nás – členů Nevihnutí – nám ve svém volném čase a z vlastního odhodlání pomáhá několik našich kamarádů a sympatizantů, za což jim moc děkujeme. I díky nim už jsme za polovinou potřebných hlasů – k dnešnímu dni máme přes 350 podpisů! Máme radost, že se setkáváme s pozitivními ohlasy a máme díky získávání podpisů možnost mluvit s Vimperáky o našem městě.

 

     Pokud jste ještě nepodepsali a chtěli byste, máte několik možností. Můžete kontaktovat někoho z nás (kontakty jsou na www.nevihnuti.cz ), můžete nám napsat na FB Nevihnutí, můžete podepsat v Cukrárně Hrunek, Baru u Štětce či pivnici Autoškola, nebo si můžete stáhnout z našich stránek petici a podepsanou ji doručit nám nebo do některého ze zmíněných podniků.

 

     Všechny podpisy musíme mít sebrané do 30. července 2018, protože nejpozdější termín odevzdání přihlášky k volbám je poslední den tohoto měsíce.

 

Všem těm, kteří nám svým podpisem umožní kandidovat, děkujeme. Pusťte nás k volbám – podepište!

 

Nevihnutí  

{jcomments off}