Projekt 170 let Karla Klostermanna

Projekt 170 let Karla Klostermanna

 

Jak víte, letos je tomu přesně 170 let, co se narodil jeden z nejvýznamnějších šumavských spisovatelů Karel Klostermann a my spolu s Fotíme Šumavu, Karel Klostermann – spisovatel Šumavy z.s. a Lukas Prochazka připravujeme k výročí tento projekt.

 

Dlouhou dobu jsme přemýšleli, jak Klostermannův odkaz přenést do moderního, zrychleného světa, ve kterém je pro většinu z nás stále těžší a těžší dokázat se alespoň na chvíli zpomalit a více si všímat života okolo nás.

 

A pak jsme dostali nápad..

 

  klosterma lavicka   Chtěli bychom za pomoci každého z Vás vytvořit místo, kde všichni dokážeme na chvíli zastavit své myšlenky, jen se dívat do dálky a čerpat inspiraci z přírody přesně tak, jak to na Šumavě dělával Karel Klostermann. Naším cílem je postavit lavičku a odpočinkový prostor na místě, odkud bude úchvatný pohled na západ (východ) slunce a šumavské kopce, a kde se bude moci každý z nás oprostit od shonu všedních dní. Takové místo ale nebude sloužit jen k pasivnímu pozorování krajiny, ale bude to ideální místo pro všechny milovníky fotografování. V lavičce bude zabudováno několik stativů, které budou fotografům k dispozici a ti tak budou moci zaznamenávat ve svých snímcích kouzlo okamžiku stejně tak, jako to ve svých románech dělával Karel Klostermann, jen za použití modernější techniky.

 

     A teď přichází Vaše chvíle, vytvořili jsme 8 předmětů s úžasnými kresbami Lukas Prochazka.

Část peněz z jejich prodeje poputuje právě na vytvoření a umístění „FOTOLAVIČKY“.

 

Chtěli bychom vás tedy poprosit o hlasování přímo pod každou fotkou produktu, které se Vám nejvíce líbí, a chtěli byste, abychom je zařadili do prodeje. Do prodeje budou umístěny pouze 4 předměty s nejvíce „To se mi líbí“ a záleží jen na Vás, které si vyberete. Následně bude na našem e-shopu spuštěn předprodej. 

 

Hlasování: ZDE

 

{jcomments off}