1

Honza Tláskal řádí v Rock Opeře Praha

Honza Tláskal, zpěvák jihočeských Narttu řádí v Rock Opeře Praha!

 

     Rodák z Vimperka a frontman skupiny Narttu se nezastaví. Začátkem letošního roku s kapelou potěšili své fanoušky novým singlem a klipem “Hračky” z připravované desky. Aktuálně dokončují duet s Olgou Lounovou, který vyjde co nevidět, a k tomu Honza získal skvělé angažmá v Rock Opeře Praha.

 2    Nejprve mělo jít pouze o záskok za nemocného Honzu Toužimského (Arakain). “Týden před představením mi volal Milan Steigerwald, ředitel rockopery, s tím, jestli bych nemohl za Honzu zaskočit, že zbývá týden do vyprodaného přestavení a bude jedna zkouška,” uvádí zpěvák. “V tu chvíli jsem byl zaskočený především já a myslel si, že se jedná o nějaký vtípek od kluků z kapely,” se smíchem dodává.

 

     Ovšem Honza chytil nabíku, jaká se neodmítá, za pačesy a k dnešnímu dni je plnohodnotným členem tohoto souboru, má za sebou učinkování v již pěti rockových operách, pokaždé v hlavní roli a po boku takových hvězd, jako jsou Kamil Střihavka, Viktor Dyk, Honza Toužimský, Jiří Zonyga a mnoho dalších zvučných jmen z hudebního světa.

     Nejblíže ho můžete vidět a slyšet 7. června v rockové opeře Antigona, kde ztvární Haimóna, syna krále Kreonta (Viktor Dyk), případně navštívit některý koncert Narttu. První termíny již najdete na jejich oficiálních stránkách, či facebooku.

{gallery}vimperk/2018/04_duben/tlaska{/gallery}

 

MO 

 

 

 

{jcomments off}