Zápas pro Tomáše Tupého

Nedělní hokejový zápas se nesl v duchu pomoci

 

 

Tomášovi Tupému.

 

DSC 0110

 

Výtěžek z čtvrtfinálového utkání, plus finanční dar od spoluhráčů a vedení HC Vimperk ve výši 25 000 Kč bude věnován našemu hráči Tomáši Tupému,který na podzim vážně onemocněl a tak se ocitl v nelehké životní situaci.

 

 

VIMPERK KONČÍ VE ČTVRTFINÁLE, NESTAČIL NA VESELÍ

2. zápas čtvrtfinále play off

neděle 11.3.2018 17.00 – ZS Vimperk

HC Vimperk – TJ Lokomotiva Veselí 2:5 (1:1,1:2,0:2) 

 

 

Góly a nahrávky: 19. Jiří Lang (P. Novotný), 23. Fleischman (Jiří Lang, J. Sitter) – 5. M. Čáp (Arnold), 35. Arnold (Bůžek, J. Míchal), 36. J. Míchal (R. Benda), 56. R. Benda (J. Míchal), 59. M. Čáp.

 

Rozhodčí: Macák, D. Čáp – Jan Lang, Mašek.

Vyloučení: 4:2

Využití: 0:0

Diváků: 600

 

Vimperk: Podskalský – R. Sitter, Chaloupka, Kačmár, J. Předota, Janásek, Horejš – Binder, J. Hanzal, Paule, Korous, R. Suchánek ml., J. Sitter, Jiří Lang, Fleischman, P. Novotný. Trenér Pavel Předota.

 

Veselí: F. Dvořák – Nehoda, Chlaň, Krampl, L. Míchal, Kyml – M. Čáp, Mikeska, M. Drs, J. Míchal, R. Benda, Bůžek, D. Kratochvíl, Arnold, Vlach. Trenéři David Šošovica a Michal Špička.

 

 

 

Zaplněný stadion

DSC 0261

 

 

Hokejisté Vimperka ve druhém utkání čtvrtfinálové série prohráli s Veselím nad Lužnicí také na domácím ledě a play off pro ně po končí. Domácí před početnou diváckou návštěvou nezačali dobře a v 5. minutě prohrávali 0:1. Do konce třetiny dokázali vyrovnat a ve 23. minutě se dostali do vedení. Pět minut před koncem druhé třetiny domácí dvakrát chybovali a soupeř si dvěma brankami vzal vedení zpět. Ve snaze o vyrovnání pak Vimperk v závěru zápasu inkasoval ještě dvakrát na konečných 2:5. Do semifinále tak po dvou zápasech postupuje Veselí nad Lužnicí.

 

 

 

Jiří Horejš jasně ukazuje co diváci ve Vimperku jsou

DSC 0555 

Po třech letech bez účasti v play off lze uplynulou sezónu hodnotit jako úspěšnou. V úvodu sezóny chvíli trvalo než si mužstvo doplněné o zkušené hráče takzvaně sedne (3 výhry a 4 porážky v prvních 7 zápasech), ale v období od listopadu do konce základní části dokázali hráči Vimperka bodovat ve 14 utkáních ze 17 a nasbírali 35 bodů. V tabulce nakonec obsadili s celkovými 44 body pátou příčku s bilancí 13 vítězství, 1 výhra v prodloužení, 3 remízy (prohra v prodloužení nebo samostatných nájezdech) a 7 proher.

 

 

 

Foto: Zdeněk Formánek 

 

 

{gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/brezen/hokej_muzi_vimperk_veseli/{/gallery}