HC Vimperk drží čtvrtou pozici

DOMÁCÍ OTOČILI ZÁPAS S RADOMYŠLÍ, PŘED POSLEDNÍM KOLEM

DRŽÍ ČTVRTOU POZICI

 

25. kolo KLM

neděle 25.2.2018 17:00, ZS Vimperk

HC Vimperk – TJ Sokol Radomyšl 6:2 (2:2,1:0,3:0) 

Góly a nahrávky: 17. Hanzal (Předota), 18. Korous (Předota), 31. Předota (Hanzal), 49. Předota (Suchánek), 49. Binder (Paule, Hanzal), 59. Chaloupka (Novotný) – 7. Hřebíček (Řehoř, Jungbauer), 12. Procházka (Gába)

 

Rozhodčí: Horáček – Macháček, Šimánek

Vyloučení: 6:6

Využití: 2:1

Diváků: 250

 

Vimperk: Robl – Vítovec, Chaloupka, Kačmár, J. Předota, Janásek, Horejš – Binder, J. Hanzal, Paule, J. Sitter, R. Suchánek ml., R. Sitter, Fleischman, Korous, P. Novotný. Trenér Pavel Předota.

 

Radomyšl: Štekr – Burkoň, M. Hřebíček, P. Procházka, Kozák, Turek, R. Volf ml. – J. Řehoř, Jungbauer, Slavík, O. Gába, Hovora, Kica, P. Březina, K. Strnad, Šimoník. Trenér Radek Hovora.

 

     V předposledním kole základní části Krajské ligy přivítali hráči HC Vimperk na domácím ledě mužstvo Sokola Radomyšl. Postavení obou týmů v tabulce slibovalo kvalitní podívanou a oba soupeři si chtěli ještě vylepšit svá místa pro nasazení do play off. Domácí stejně jako před týdnem v Soběslavi inkasovali jako první a po dvanácti minutách prohrávali dokonce o dvě branky. Do přestávky se jim však podařilo díky Hanzalovi a Korousovi skóre vyrovnat. V polovině zápasu šli domácí do vedení, střelcem branky byl Předota. Ve 49. minutě Vimperk dvěma brankami definitivně rozhodl o svém vítězství. Trefy Předoty a Bindera dělilo pouhých šestnáct vteřin. Konečnou podobu výsledku dal v 59. minutě Chaloupka.

 

     Vimperk se díky vítězství 6:2 přiblížil v tabulce druhému Českému Krumlovu a třetí Radomyšli (oba 45 b.). Nejbližší pronásledovatelé Milevsko a Veselí také vyhráli a mají stejně bodů jako Vimperk (43 b.). Jistým vítězem základní části, který zároveň získal právo nastoupit v kvalifikaci, jsou Strakonice. O 2. až 6. místo bojuje před posledním kolem pět mužstev. Sedmý Humpolec už má play off jisté a poslední postupující vzejde z trojice J. Hradec, Tábor B a Soběslav.

 

Program posledního kola:

sobota 3.3.

Telč – Hluboká

Milevsko – Krumlov

Veselí – Humpolec

Radomyšl – Tábor

 

neděle 4.3.

J. Hradec – Vimperk

Soběslav – Pelhřimov B 

 

 

Foto:Zdeněk Formánek

 

 

 

 {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/unor/hokej_muzi_vimperk_radomysl/{/gallery}