vins

6.mistrovský turnaj

6.mistrovský turnaj – ZS Vimperk – celé hřiště

 

HC Vimperk – HC Lvi ČB 3:7 ( 0:2 , 0:2 , 3:3)

sestava : Jeřábek , Košnař , Bělová , Drabeš , Novotný , Vinš , Švík , Vondrášek , Sedláček , Karvan , Dvořák , Machovec , Pelech , Huřík.

 

Hodnocení trenéra Davida Vinše: V dalším zápase jsme doma přivítali tým Lvíčat z ČB. Mužstvo klasicky složené z výborných hokejistů a bruslařů. Hosté od první minuty dokazovali v čem je jejich síla. Pro nás to byl další těžký zápas po Soběslavi , kde jsme minulý týden dostali pořádně na zadek. Nicméně jsme odehráli ač výsledek nevypadá hodně dobrý zápas po dvou třetinách , kdy byl stav 0:4 jsme se pokusili o návrat do zápasu a to se povedlo , kdy jsme se dostali na dostřel na stav 3:5 , bohužel šestý gól jsme dostali z nájezdu .Za mě pro hráče pochvala za bojovnost a jsem rád , že jsme se pokusili o návrat do zápasu. Nicméně opět víme na čem v týdnu hodně zapracovat , aby jsme chyby pomalu odstraňovali.

 

Příští týden nás čeká v sobotu Linz a v pondělí předehrávka v Milevsku. V obou těchto zápasech se budem snažit napravit prohru se Soběslaví a Lvíčatama a ukázat , že hrát pořád umíme.