Žáci dnes předehrávali KP ve Strakonicích

Žáci dnes předehrávali KP ve Strakonicích

KP starší žáci 23. kolo, úterý 25.4.2017, 16:00h

 

Junior Strakonice – Šumavan Vimperk 1:1 (0:0), 2:1p

branky: 53´ Brož – 50´ Kubačka

sestava: Mikula – Krejčí, Kopolovič, Chvosta, Bašta – Paletář, Hejtmánek, Vavřík, Novotný – Benda, Matoušek (K)

střídali: Chalupa, Kubačka

trenéři: Lukáš Sýs, Ondřej Málek

 

Hodnocení trenérů: ,,Do Strakonic jsme odjížděli s vědomím, že nás čeká velmi těžké utkání, protože soupeř má složený tým z hráčů r. 2002, kdežto my jsme v sestavě melí jen jednoho hráče r. 2002, čtyři hráče r. 2003, zbytek našeho týmu tvoří hráči r. 2004 a dokonce dva hráči r. 2005. Od první minuty nás domácí tlačili, dvakrát nastřelili tyčku a jen se štěstím jsme v prvním poločase neinkasovali. Za první poločas jsme si vytvořili jen jednu šanci, kdy se Petr Benda ocitl v pokutovém území před hostujícím gólmanem, ale přestřelil soupeřovu branku.

 

Druhý poločas jsme promíchali sestavu a to se nám vyolatilo, naši kluci začali více kombinovat a to nám pomohlo se dostávat více do soupeřovi poloviny. I přesto měli domácí několik šancí, ale buď se netrefili mezi tyče nebo je vychytal náš gólman Petr Mikula, který za výkon zaslouží pochvalu. V 50 minutě jsme otevřeli skóre utkání Pavlem Kubačkou, který se trefil po centru Vaška Chvostu, kterému předcházel krásný únik Vaška Chvosty po pravé straně. Bohužel tento stav dlouho nevydržel, protože jsme pozdě dostoupili u našeho pokutového území protihráče, který nahrál soupeřovu kanonýrovi Brožovi a ten stav utkání srovnal na 1:1. Pět minut před závěrečným hvizdem jsme se dostali ještě do jedné šance, kdy krásně vykombinovali na středu hřiště Novotný, Kubačka a Benda a krásnou průnikovou přihrávkou vyslali do šance Honzu Vavříka, který s míčem přesprintoval přes půl hřiště domácího obránce, ale při zakončení v pokutovém území bohužel mířil nad branku soupeře. O zápase tak rozhodli pokutové kopy ve kterých byli úspěšnější domácí a tak jsme si ze Strakonic odvezli bod. Z výkonem našich hráčů jsme spokojeni a po dvou vysokých porážkách si kluci udělali radost alespoň cenným bodem ze Strakonic.

 

Ještě bychom chtěli zmínit výkon našeho kapitána Martina Matouška, který do utkání nastoupil po padesáti odehraných minutách za výběr JčK, kdy od 12,30h nastoupil proti výběru Středočeského kraje.

 

V sobotu jedeme na hřiště Roudného a věříme, že na výkon ze Strakonic navážeme.” 

 


 

 

Krajský přebor mladší žáci – předehrávka Strakonice

25.4.2017 od 17.45h

FK Junior Strakonice z.s. – TJ Šumavan Vimperk z.s. 1:2 (1:2)

branky Vimperka: Š. Kecskés, M. Podroužek

sestava Vimperka: Wolf – Sova, Benda, Ludačka – Paletář, Uhlík J., Podroužek, Kecskés – střídali: Švarc P., Juřík, Kliment A., Pineau T.

trenéři: Jaroslav Uhlík, Miroslav Podroužek